Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

Η Μαύρη προπαγάνδα της Ν.Δ. επί το έργον!

Άρχισαν... Ένα μόνο έχω να πω:
Τους αξίζει ό,τι κι αν πάθουν από εδώ και πέρα....

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:

Τι είπε ο Γιώργος Παπανδρέου στη Δ.Ε.Θ. για το Μπουργκάς – Αλεξανδρούπολη:
"Κατ' αρχήν, να ξέρετε ότι εμείς ήμασταν η κυβέρνηση, που ξεκίνησε τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Και φαίνεται ότι θα είμαστε εμείς η κυβέρνηση, που θα ολοκληρώσει τον Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. Άρα, λοιπόν, είναι βούλησή μας να προχωρήσει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαπραγματευόμαστε συνεχώς κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των συμφωνιών, διότι πράγματι ήταν μια λεόντεια συμφωνία υπέρ τρίτων, και όχι υπέρ της ελληνικής πλευράς. Άρα, λοιπόν, διαπραγμάτευση για τα συμφέροντα της χώρας. Και έθεσα ένα ακόμα ζήτημα όταν μίλησα στην Αλεξανδρούπολη, που είναι πολύ σημαντικό για την περιοχή, την περιβαλλοντική προστασία. Είναι ένας τόπος ομορφότατος, είναι ένας τόπος πράσινος, είναι ένας τόπος με βιοποικιλότητα, πρέπει να προστατευθεί. Αυτά είπα".


Οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Ποιο είναι το πρόβλημα των χαλκείων της Ρηγίλλης; Ότι καταρρέουν και επιδιώκουν τον αποπροσανατολισμό.
Τέτοιοι ήταν πάντα. Απλά σήμερα, είχαμε ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ.
Έπεσε εντελώς το προσωπείο και είδαμε πια πραγματικά είναι η Δεξιά. Δεν άλλαξε καθόλου:



Αλλά αφού θέτουν ερωτήματα γιατί δεν απαντάνε πρώτα στο ακόλουθο ΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 2006 ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕ ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΘΑΨΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ;

krogias

Δεν υπάρχουν σχόλια: