Παρασκευή, 8 Μαΐου 2009

Προνομιακό πεδίο για τη Ν.Δ. η οικονομία; Άντε να δούμε!

Ενώ, ο Καραμανλής κάνει 48άωρα ταξιδάκια αναψυχής στο εξωτερικό, επειδή έτσι τον διέταξαν, για να βγει δήθεν από το... "κάδρο της διαφθοράς και των σκανδάλων" που ο ίδιος όμως έφτιαξε με τα χεράκια του...

...ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, απέστειλε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής, Δημήτρη Σιούφα, επιστολή με τη οποία ζητά την διεξαγωγή Προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση για την Οικονομία - τόσο ως προς την δημοσιονομική διάστασή της, όσο και τη γενικότερη οικονομική πραγματικότητα που επικρατεί στη χώρα και στην Ελληνική κοινωνία - καθώς και για το πολιτικό αδιέξοδο το οποίο έχει διαμορφωθεί με απόλυτη ευθύνη της κυβέρνησης, που με τη σειρά του ότι επανατροφοδοτεί τις αρνητικές εξελίξεις στην οικονομία.

Όπως τονίζει στην επιστολή του ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε αυτή την ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έρχονται τώρα να προστεθούν οι επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι, η κυβέρνηση οφείλει να εξηγήσει στον Ελληνικό λαό την κατάσταση που επικρατεί και να απαντήσει, γιατί η Ελλάδα κυβερνάται χωρίς προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι, αυτή η κυβέρνηση δεν προωθεί ένα αξιόπιστο σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης και ανάταξης της οικονομίας, και αναλίσκεται σε πολιτικές που βαθαίνουν την κρίση, διευρύνουν τις ανισότητες και τα αδιέξοδα των πολιτών.

Απέναντι σε αυτή την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις, τονίζει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Εδώ η επιστολή

Δεν υπάρχουν σχόλια: