Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" ΤΩΡΑ!


Τέρμα τα αστεία.

Η χθεσινή κίνηση του Προέδρου να ΑΡΝΗΘΕΙ (αυτό είναι το σωστό και όχι ότι την απέσυρε) να παραχωρήσει συνέντευξη στην Πρετεντεροφυλλάδα στέλνει για μένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Μετά και την αθλιότητα (θυμηθείτε και το κατάπτυστο άρθρο της Κέζα πριν 2 μήνες) της δημοσκόπησης - μαϊμού, που στήθηκε σε χρόνο μηδέν για να διασώσει τον Κουρασμένο, και τη δημοσιοποίησή της στην Πρετεντεροφυλλαδα,

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ: ότι Ψυχάρης-Πρετεντέρης και δεν ξέρω ποιοι άλλοι μπροστά στην οργή τους που δεν ελέγχουν τον Παπανδρέου δεν λογαριάζουν τίποτα. Είναι ικανοί να πλήξουν τη Δημοκρατική Παράταξη στις εκλογές.


ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ:
ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ.


Όχι να γλύφουν το Γιώργο. Δεν το έχει ανάγκη. Αλλά να σεβαστούν τη νοημοσύνη των εκατοντάδων χιλιάδων της Δημοκρατικής Παράταξης που τόσα χρόνια τους στηρίζουν με το υστέρημά τους!

Ο ΛΑΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΒΗΜΑ:
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑ!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν αντιλαμβάνομαι γιατί το ΠΑΣΟΚ έχει κατοχυρώσει τον χαρακτηρισμό "Δημοκρατική παράταξη". Τέλος πάντων.

Το "Βημα" άλλαξε γραμμή, όπως έκανε και η "Καθημερινή" παλιότερα. Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν θα αλλάξει, όλο και λιγότεροι διαβάζουν εφημερίδες πλέον.

Και το αποτέλεσμα το καθορίζει μόλις το 7-8% των ψηφοφόρων. Επηρεάζονται αυτοί από τον Τύπο; Μάλλον όχι. Ας θυμηθούμε την εποχή Σημίτη, τον υποστήριζαν τα ΜΜΕ λυσσαλέα, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την συντριβή του ΠΑΣΟΚ.

Επομένως μάλλον ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν έχει να φοβάται τίποτα από τον ΔΟΛ.