Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Μπράβο Άννα!

Τα βλέπεις σ. Λοβέρδο; Να το πως και το γιατί πρέπει να απαντάμε στους αλαζόνες της πολιτικής. Που επανεμφανίστηκαν, όπως είχε προβλεφθεί και σχεδιαστεί από την αρχή, πιστεύοντας ότι το Βατοπέδι θα έχει ξεχαστεί. Και που σαν να μη συνέβη ποτέ το σκάνδαλο, ζητάνε και τα ρέστα κατηγορώντας για όλα το ΠΑΣΟΚ!
Είπαμε, ο πήχης μετά τον Ραγκούση πήγε ψηλά. Και η Διαμαντοπούλου πέρασε από πάνω, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να απαντήσεις στην αλαζονεία με ευγένεια και πολιτικά επιχειρήματα, αρκεί να έχεις την διάθεση να το κάνεις .


Βέβαια, ο Ρουσόπουλος έβαλε πάλι την γνωστή παλιά κασέτα που είχαμε ακούσει και στην πρώτη συνέντευξη στον φίλο του Πρετεντέρη πριν μήνες. Ότι κανένας μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή δεν τον "έδωσε" ονομαστικά και ότι ακόμη και οι εφημερίδες ποτέ δεν έγραψαν συγκεκριμένα για αυτόν. Θα τρελαθούμε τελείως δηλαδή!

Δεν θα σταθώ στα δεκάδες στοιχεία που έχω παραθέσει σε αυτό το blog για τον Ρουσόπουλο, ούτε σε τι είχαν πει βουλευτές και υπουργοί του κόμματός του.
Θα σταθώ μόνο σε μία δήλωση, που υποθέτω ότι είναι ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΗ. Την μαρτυρία του Δημήτρη Ρίζου. Του εκδότη της Νο1 φιλοκυβερνητικής και ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗΣ εφημερίδας, σχολιάζοντας την ομιλία Ρουσόπουλου (είμαι γιος ταχυδρόμου) στη Βουλή:

Δεν υπάρχουν σχόλια: