Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Και το ΔΟΛιο κερασάκι στην τούρτα...

Όχι που δεν θα γινόταν...
Και από ποιον;
Μα, από αυτόν που το ξεκίνησε φυσικά...
Να γιατί δεν είναι καθόλου τυχαίες όλες αυτές οι τελευταίες επιθέσεις.
ΔΟΛ, ΕΤ, antinews και διάφορα άλλα τρωκτικά, όλα συντονισμένα. Υπάρχει σαφές σχέδιο προσπάθειας απαξίωσης και γελοιοποίησης του Παπανδρέου, τώρα που το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος προσωπικά παρουσιάζει προτάσεις και σχέδια και για την έξοδο από την κρίση, αλλά και για την μακρόπνοη ανάπτυξη της χώρας. Τώρα που ο κόσμος άρχισε να ακούει τον Γ. Παπανδρέου. Τώρα που καταλαβαίνει ποιος έχει πραγματικό σχέδιο και ποιος όχι... που βλέπει ποιος παίζει δίκαια, ποιος έχει πολιτικό ήθος και ποιος πετάει λάσπη για να καλύψει την ανυπαρξία του...

Παλιά η συνταγή των προσωπικών επιθέσεων κάτω από την μέση. Η διαφορά πλέον, είναι ότι οι πολίτες είναι υποψιασμένοι και ο Γ. Παπανδρέου έχει γίνει TEFAL. Δεν κολλάει τίποτα και αρχίζει και κερδίζει τον σεβασμό του λαού, μέσω του πολιτικού του λόγου.

Γράφει το pressmme:

"Πρωτοφανή (ε, όχι και τόσο πρωτοφανής..) επίθεση με προσωπικά χαρακτηριστικά με στόχο την γελοιοποίησή του εξαπολύει σήμερα στον Γιώργο Παπανδρέου το Βήμα στις εσωτερικές του σελίδες. Σε άρθρο το οποίο υπογράφει η Λώρη Κεζα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχεται απίστευτη επίθεση δήθεν σάτιρας με εξαιρετικά υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς σε όλα τα επίπεδα. Διαβάστε το απαράδεκτο άρθρο πατώντας κλικ... Υ.Γ. Συνδυάστε το με την είδηση που γράψαμε για τον Στ. Ψυχάρη ο οποίο συνταξίδευε με τον Γ. Παπανδρέου την Παρασκευή για το Λονδίνο".

Δεν πρόκειται για απλό σνομπάρισμα όπως γράφει το kourdistoportocali, που καταλαβαίνω ότι το γράφει με μια δόση ειρωνείας, για αυτή την κατάπτυστη κίνηση του ψυχάρη.

Μου αρέσει που τα τρωκτικά μιλάνε για "απίστευτο λιβελλογράφημα"... Ποιους νομίζετε ότι κοροϊδεύετε, όταν σας στέλνουν να βάζετε ακόμη χειρότερα κείμενα και το παίζετε μετά "ανένταχτοι"...;

Οι ΔΟΛιοι, πάντα ήταν ΔΟΛιοι και ΔΟΛιοι θα παραμείνουν...

Αυτό που με ανησυχεί εμένα είναι το ότι δεν βλέπω μαζική αντίδραση, από όλους εμάς που γνωρίζουμε ποιος είναι πραγματικά ο Γ. Παπανδρέου και ξέρουμε καλύτερα από όλους το όραμά του για τη χώρα. Να τους στείλουμε ένα τελικό μήνυμα, για να τελειώνουμε μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: "Διαβάστε με, είμαι η Λώρη Κέζα και όχι ο Πρετεντέρης..."

Και αυτό: "Ξεχωρίζοντας την ήρα από το στάρι. Την πολιτική από την παραπολιτική..."

Απο τον Γιώργο Κρόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια: