Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

ΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχαχα

Να σαι καλά ρε Pretender!!! Μου έφτιαξες την ημέρα!!!
Εκτός κι αν μαγειρεύεις την επόμενη της GPO, από τώρα...

Διαβάστε τι γράφει ο άνθρωπος, σήμερα!!!
"Σήμερα, τέσσερις μήνες αργότερα, το συμπέρασμα είναι ένα: ο Καραμανλής και η ΝΔ ξαναμπήκαν στο παιχνίδι. Ολες οι δημοσκοπήσεις αυτό καταγράφουν και μόνο όσοι δεν θέλουν ή δεν ξέρουν να τις διαβάζουν ισχυρίζονται το αντίθετο".

Το ωραίο είναι ότι στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, που φιλοξενεί τη στήλη του (και όχι μόνο), για τη ΝΔ αναφέρεται ότι:

Προβληματισμός στο Μαξίμου από τις δημοσκοπήσεις
Η ανάκαμψη που έφερε ο ανασχηματισμός δεν «αλλάζει το αρνητικό κλίμα», καθώς το ΠαΣοΚ διατηρεί απόσταση ασφαλείας
"Μουδιασμένοι είναι στο κυβερνών κόμμα μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που κατέγραψαν μια απόσταση ασφαλείας, της τάξεως του 4,6% και του 5%, υπέρ του ΠαΣοΚ. Η δημοσκοπική ανάκαμψη που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία μετά τον ανασχηματισμό ήταν πρόσκαιρη. Την αισιοδοξία για την ανατροπή του αρνητικού κλίματος διαδέχθηκε ο προβληματισμός στο Μέγαρο Μαξίμου. Σε αυτό το δυσχερές περιβάλλον για τη ΝΔ τα σενάρια για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες παραμένουν ισχυρά. Και αυτό παρά την παραδοχή ότι είναι ριψοκίνδυνο να προσφύγει σε εκλογές ένα κόμμα που εμφανίζεται δεύτερο, και μάλιστα με σημαντική διαφορά από το πρώτο".

Εκεί στην "δισκογραφική"... παρέα τα πίνετε;

(photo από το Ο ΔΡΟΜΟΣ)

1 σχόλιο:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ο Πρετεντέρης -εκτός από το ότι αποτελέι έναν από τους συντηρητικότερους εκφραστές του συστήματος- προσπαθεί πολύ απλά να δώσει συμβουλές στο ΠΑΣΟΚ, τάχα υπό τη σκέπη της κριτικής και αντικειμενικής δημοσιογραφίας.