Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Μ. Μπόλαρης για Σκάνδαλο Βατοπεδίου - Κυβέρνηση

Ως "θύτη" και όχι ως "θύμα" θεωρεί τον Ξανθιώτη Βουλευτή Αλέκο Κοντό στην υπόθεση του Βατοππεδίου ο Βουλευτής Σερρών του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης που βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ στην Ξάνθη επ’ ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου του Σταύρου Λυγερού "ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ".
Ο κ. Μπόλαρης στις δηλώσεις που έκανε λίγο πριν την παρουσίαση του βιβλίου χαρακτήρισε τον κ. Κοντό αλλά και τον Ρουσόπουλο "ιθίνοντες νους" της υπόθεσης Βατοπεδίου, αλλά ξεκαθάρισε παράλληλα πως "το ΠΑΣΟΚ δεν επιθυμεί την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής, ζητά όμως διαφάνεια για τη διαχείριση της δημόσιας γης…"
Κατηγόρησε τη Ν.Δ. ότι "πληρώνει τα λάθη της σε όλα τα επίπεδα" και εξέφρασε την ‘άποψή του ότι "η χώρα βρίσκεται σε κυβερνητικό αδιέξοδο, μιας και ο ανασχηματισμός ήταν επικοινωνιακός και όχι πολιτικός…"
Μάλιστα ο κ. Μπόλαρης είπε ότι "η χώρα θα οδηγηθεί μοιραία σε πρόωρες εκλογές, λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης Καραμανλή να ανταποκριθεί στα προβλήματα τόσο της καθημερινότητας όσο και τα μεγάλα εθνικά ζητήματα…"

Απο τον Γιώργο Κρόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια: