Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2008

Οι ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ελλείψεις του Νοσοκομείου Ξάνθης!

Το φωνάζουμε εδώ και χρόνια στην Ξάνθη. Όλοι οι φορείς. Όλα τα κόμματα.
Με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και εξαγγελίες δεν σώζεται κόσμος κ. Αβραμόπουλε.

Αν υπήρχε ΕΚΑΒ στην Ξάνθη ίσως αυτή η όμορφη ψυχούλα να είχε σωθεί!

"Ο Πατέρας της αδικοχαμένης 17χρονης:
«Μπορούσε να σωθεί η αγαπημένη μου Σέβη!!»
Ο τραγικός πατέρας ήρθε στην εφημερίδα μας μαζί με τον αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε από τη πρώτη στιγμή στο τόπο του ατυχήματος και είδε τη κόρη του ακόμη ζωντανή και ειδοποίησε την αστυνομία.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες του πατέρα αλλά και του αυτόπτη μάρτυρα, καθυστέρησε 25 λεπτά το πρώτο ασθενοφόρο για να φτάσει στο τόπο του ατυχήματος κι όταν ακόμη ζούσε η 17χρονη κόρη του, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τη μαρτυρίας της 15χρονης που βρίσκονταν στο ίδιο αυτοκίνητο.
Για άγνωστους όμως λόγους, οι δύο τραυματιοφορείς (δεν υπήρχε γιατρός προκειμένου να διασωληνώσει αμέσως το θύμα ώστε να μπορέσει να κρατήσει στη ζωή το άτυχο κοριτσάκι), αντί να μεταφέρουν τη κόρη του, προτίμησαν να μεταφέρουν το άλλο κοριτσάκι που είχε τραυματιστεί ελαφρά, θεωρώντας την ήδη…νεκρή!

Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες του πατέρα, καθυστέρησε τουλάχιστον 25 λεπτά το ασθενοφόρο και την ώρα που η αδικοχαμένη κόρη του αιμοραγούσε ! Όταν λοιπόν πήγε το ασθενοφόρο δεν πήρε το σοβαρά τραυματισμένο θύμα, ενώ η 15χρονη (η Μαρίνα από το μικρό Τύμπανο) που επέβαινε του αυτοκινήτου, είπε στον πατέρα του ότι «ζούσε ακόμη το θύμα και συνομιλούσε μάλιστα μαζί του»…."

Περισσότερα στο blog της εφημερίδας ΜΑΧΗΤΗΣ Ξάνθης

Και πάνω που αναρτούσα αυτό το ποστ:
"ΠΟΡΙΣΜΑ - ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ"

Απο το Γιώργο Κρόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια: