Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Παγκόσμια Ημέρα Ντροπής και Υποκρισίας


Απο το sibilla - σίβυλλα

10 Δεκέμβρη: Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπενθυμίζει το Citypress
10 Δεκέμβρη: Παλαιστίνη, Γάζα και η “πολιτισμένη” δύση (ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση) επιχαίρετε και γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τη ναζιστική γενοκτονία του Ισραήλ.
Σήμερα στην αποκλεισμένη μαρτυρική Γάζα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το 46% των παιδιών υποφέρει από αναιμία λόγω της αδυναμίας των γονιών τους να τους παρέχουν τροφή.
Σήμερα, το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ απαγορεύει σε διεθνείς οργανισμούς να μεταφέρουν τρόφιμα και φάρμακα στη Γάζα!
Σήμερα στην αποκλεισμένη μαρτυρική Γάζα, αργοπεθαίνουν στα νοσοκομεία, λόγω έλλειψης ηλεκτρικής ενέργειας, 23 παιδάκια με νεφρική ανεπάρκεια, 58 παιδάκια με καρκίνο και αδυναμία παροχής κάθε βοήθειας, 43 με καρδιακά πρόβλημα, σε θαλάμους εντατικής (;) θεραπείας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!
Σήμερα, το ναζιστικό Ισραήλ απαγορεύει να παραληφθούν ανταλλακτικά και πετρέλαιο, για το σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Γάζας και εδώ και 15 ημέρες, όχι μόνον 1,5 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά και τα νοσοκομεία!
Ποια Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων υποκριτές;
Ποια ενωμένη και δημοκρατική Ευρώπη;
Για να στηριχθεί το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ, ο χωροφύλακας των ΗΠΑ, ΟΛΟΙ και ειδικότερα η Ευρωπαϊκή Ένωση, υποτάσσονται στον πλανητάρχη!
Ντροπή!
- Η Αθήνα στο πλευρό της Παλαιστίνης – Athens: Free Gaza
- Η Αίγυπτος ν' ανοίξει τα σύνορα, για να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Η Αθήνα στο πλευρό της Παλαιστίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: