Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2008

Το "βρώμικο ΄89" είναι προϊστορία...

Από τον Γιώργο Κρόγια

Με όλα αυτά που βλέπω τις τελευταίες ημέρες να επιχειρούνται από τη Ν.Δ. - και με τις ευλογίες του ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ παρακαλώ, που άρπαξαν την ευκαιρία που τους έδωσε η Ν.Δ. - στην απέλπιδα προσπάθειά της να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και στην Εξεταστική και στον Κοινοβουλευτικό Έλεγχο αλλά και στις προτάσεις που καταθέτουν για όλα τα προβλήματα του πολίτη, είναι ηλίου φαεινότερον ότι μιλάμε πλέον για ένα νέο "βρώμικο '89", το "ΒΡΩΜΙΚΟ 2008".

Με την διαφορά ότι η σημερινή σκευωρία με ενορχηστροτή πάλι την Δεξιά, δεν έχει να κάνει με την κάθαρση τη πολιτικής ζωής, όπως δήθεν ευαγγελίζονταν τότε..., αλλά με το κουκούλωμα της βρωμιάς!

Κακά τα ψέμματα... όλοι, ακόμη και οι ίδιοι οι βουλευτές της δεξιάς παράταξης, αναγνωρίζουν ότι έχουν φτάσει στο τέλος του αδιεξόδου και είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο.

Και έτσι, προσπαθούν με κάθε μέσο, κάθε πέτρα που βρίσκουν μέσα σε αυτό το αδιέξοδο και στενό δρομάκι - όσο βρώμικη και λασπωμένη κι αν είναι - να αποθύσουν τον εχθρό, που δεν είναι ούτε ο Παπακωνσταντίνου, αλλά ούτε το ΠΑΣΟΚ, αλλά η γενικότερη και έντονη κατακραυγή των πολιτών για το πως έχουν καταντήσει την Ελλάδα με τα golden boys τους, τα σκάνδαλά τους, την ανικανότητά τους και κυρίως την αλαζονεία τους .

Δεν με ενοχλεί η στάση της Ν.Δ.. Ήταν αναμενώμενη. Προβλέψιμη από κάθε πλευρά της.
Αυτό που με ενοχλεί είναι να βλέπω τα μικρότερα κόμματα να χρησιμοποιούν την προπαγάνδα και την τακτική της Νέας Δημοκρατίας για να αποδυναμώσουν το ΠΑΣΟΚ, μπας και κερδίσουν ένα 0,5% στα ποσοστά τους.

Οι ευθύνες τους είναι διπλάσιες από τις ευθύνες του ενιαίου Συνασπισμού του '89.
Τότε ο λαός δεν ήξερε. Ήταν η πρώτη φορά. Παραπλανήθηκε. Για λίγο όμως. Και αυτό είναι που έχουν ξεχάσει μερικοί. Ότι ο λαός ξέρει πλέον να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμμα και βλέπουν καθαρά τις μικροπολιτικές σκοπιμότητές τους σε τόσο μεγάλα ζητήματα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ακριβός…τώρα ο λαός ξέρει για τις ρεμούλες…τον πλουτισμό των πασόκων Τσοχατζόπουλος, χρηματηστήριο, Παπαντωνίου…ξέρει ποια είναι τα λαμόγια της ελληνικής πολιτικής…και προπαντός γνωρίζει πόσο ανίκανος είναι ο ΓΑΠ…

Ανώνυμος είπε...

@anwnumos
“Δεν χρειάζεται άλλος έξυπνος, έχουμε εσένα αγαπητέ ...“

Ανώνυμος είπε...

fenetai oti i ironia pigeni sinefo ,auta poules einai anipostata kai dropiazoun esena alla vevea den exeis to tharos na milisis eponima kai krivese .

Ανώνυμος είπε...

@anwnumos
fenetai oti i ironia pigeni sinefo ,auta poules einai anipostata kai dropiazoun esena alla vevea den exeis to tharos na milisis eponima kai krivese .