Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων που διοργανώθηκε από την Θρακική Εστία Σουφλίου

Το o-politis ευχαριστεί των ανταποκριτή του στον Έβρο Ζήση Φυλαρίδη για τα στοιχεία και τις φωτογραφίες που μας έστειλε.



Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Νέων που διοργανώθηκε στις 5/6/7 Σεπτεμβρίου από την Θρακική Εστία Σουφλίου και το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου στο Αρχοντικό Μπρίκα στο Σουφλί. Παρά τα όποια εμπόδια αλλά και τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο νεοσύστατος πολιτιστικός σύλλογος προς την επίτευξη του πολυπόθητου σκοπού του, οι αρχικές προσδοκίες υλοποιήθηκαν εις το έπακρο.


Το Soufli-gr που από την αρχή της ίδρυσης του νέου αυτού συλλόγου βρισκόταν πάντα κοντά στις όποιες προσπάθειες για την ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού, παρουσιάζει παρακάτω μία σειρά φωτογραφικού υλικού προκειμένου να προβάλει τις έντονες προσπάθειες που ξεκίνησαν να γίνονται τον τελευταίο καιρό για να αναδειχθεί όπως της αξίζει η πολιτιστική μας κληρονομιά.


*Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με το πρόγραμμα και τους σκοπούς του πολιτιστικού-λαογραφικού συλλόγου "Θρακική Εστία Σουφλίου", επικοινωνήστε με την παρακάτω διεύθυνση: ΘΡΑΚΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΣΟΥΦΛΙΟΥ Πλατεία Μεσοχωρίου (πρώην γηροκομείο), Τ.Κ. 68 400 - Σουφλί e-mail: ThrakikiEstia@mail.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: