Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

Για την ιστορία, έτσι για να μη λένε ότι "δεν ήξεραν"...


Με το έγγραφο δίπλα αποδεικνύεται ότι οι κυβερνώντες, όχι απλώς είχαν εμπλοκή στις ανταλλαγές, αλλά το διαφημίζουν, όταν κατάφερναν να τις «επιτύχουν». Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του 2006 από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Λένε ότι κατάφεραν να κάνουν ανταλλαγή εκτάσεων με το Βατοπέδι εξυπηρετώντας το δημόσιο συμφέρον.

Στο video που ακολουθεί θα δείτε ακριβώς πώς πανηγυρίζει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τις εκτάσεις που έδωσε. Θα δείτε ότι ακόμα και στον τοπικό Τύπο το θέμα έχει περάσει ως επιτυχία του τότε υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.


Και στο επόμενο video θα δείτε την καταγγελία του πρώην Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Θανάση Ξυνίδη, ότι σε σχετική με το θέμα συνάντηση (το 2004 λίγο μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη Ν.Δ.) ο κ. Ρουσόπουλος φάνηκε κατηγορηματικός για την ιδιοκτησία της Μονής, λέγοντας ότι
«όπως μου μετέφεραν οι συμμετέχοντες σε αυτήν την συνάντηση, τους είπαν ότι “είναι αποφασισμένο να τους τα δώσουμε (σ.σ. στη Μονή Βατοπεδίου). Αν αντιδράτε εσείς, θα βρούμε κάπου αλλού να τους δώσουμε”». Την καταγγελία αυτή επιβεβαίωσε εμμέσως o Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων.


"Το ήξεραν όλοι από κλητήρα ως πρωθυπουργό, το σχεδίασαν παρέα με τον Εφραίμ, και το "ολοκλήρωσαν με επιτυχία"!


krogias.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: