Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Mια νέα, μακάβρια αυτή τη φορά, γκάφα της ΕΛ.ΑΣ


Mια νέα, μακάβρια αυτή τη φορά, γκάφα της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτει Το Βήμα. Ύστερα από πέντε χρόνια, οι οικείοι εξαφανισθέντος ανακάλυψαν ότι στην πραγματικότητα ο άνθρωπός τους είχε πεθάνει από το 2003 και η Αστυνομία είχε ξεχάσει να τους το πει.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, όταν θεία του 27χρονου αγνοουμένου πήγε στο Β' ΑΤ Αιγάλεω, όπου είχε γίνει η δήλωση εξαφάνισής του, για να ρωτήσει για την πορεία των ερευνών.

Εκεί άκουσε έκπληκτη ότι για την Αστυνομία το θέμα είχε κλείσει από το 2003, λίγες ημέρες μετά την εξαφάνιση του ανιψιού της. Είχε βρεθεί νεκρός σε άλλη περιοχή, το ένα τμήμα ειδοποίησε το άλλο, αλλά κανείς δεν ειδοποίησε τους οικείους και ο 27χρονος ετάφη ως αγνώστου ταυτότητος.

Η Αστυνομία αρχικά επεχείρησε να κρατήσει το «λάθος» κρυφό, αλλά οι πληροφορίες που άρχισαν να κυκλοφορούν ανάγκασαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής να εκδώσει ανακοίνωση, αναφέροντας ότι ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Αττικής διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν άμεσα οι ευθύνες των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Πηγή : Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: