Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Τι είπε ο Ρουσόπουλος στης 31 Αυγούστου 2004 για το ντόπιγκ ;

«Κινούμαστε με γρήγορους ρυθμούς για την εξυγίανση του αθλητισμού. Πρώτον, θα υπάρχει ασφυκτικός έλεγχος αντι-ντόπιγκ όλων των Ελλήνων αθλητών.

Δεύτερον, προετοιμάζουμε δράσεις για αυστηρότερο έλεγχο των γυμναστηρίων και των σωματείων, καθώς και πιο αποτελεσματικό έλεγχο της διακίνησης απαγορευμένων και ελεγχόμενων ουσιών από γυμναστήρια, ως συμπληρώματα διατροφής.

Τρίτον, συνεργαζόμαστε ήδη με τις ομοσπονδίες για την αποτελεσματικότερη διενέργεια των ελέγχων για διακίνηση και χρήση ουσιών. Έχουμε τη μοναδική ευκαιρία όλοι μαζί να φέρουμε μια θετική αλλαγή».

Τα αποσπάσματα αυτά είναι από τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Ρουσόπουλου, ημερομηνία, 31 Αυγούστου 2004, μετά από συνεδρίαση σχετικής κυβερνητικής επιτροπής.

Σήμερα, σαν να μην πέρασε μια μέρα, η κυβέρνηση εξαγγέλλει και πάλι μέτρα κατά του ντόπιγκ. Μπορούμε, όπως καταλαβαίνετε, να είμαστε βέβαιοι για την αξιοπιστία και αυτών των μέτρων.

Ακούστε της δηλώσεις Γ. Παπακωσταντίνου στους πολιτικούς συντάκτες από το web radio Pasok

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mas exei dialisi tin xwra h Kivernisi tis N.D

Ανώνυμος είπε...

Η αλήθεια αυτή είναι, όση "χώρα" άφησε το ΠΑΣΟΚ την έχει διαλύσει η ΝΔ. Το ντοπάρισμα όμως δε βρίσκω γιατί είναι ευθύνη της ΝΔ και γιατί συντελεί στο να διαλυθεί περαιτέρω η χώρα μας...