Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Δεν το περίμεναν!

Συμφωνώ με τον Παναγιώτη για αυτό αναδημοσιεύω το παρακάτω post:

Νομίζω ότι σήμερα, το ΠΑΣΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη στην Βουλή, με δεδομένο τον αριθμητικό συσχετισμό των βουλευτών. Η ένσταση που κατέθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Παπουτσής, ότι το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό δεν μπορεί για τυπικούς λόγους να ψηφιστεί σήμερα στο σύνολό του βρήκε την υποστήριξη όλης της αντιπολίτευσης με αποτέλεσμα (με δεδομένο ότι την στιγμή εκείνη η ΝΔ δεν είχε αρκετούς βουλευτές στην αίθουσα...) η ψήφιση να αναβληθεί για την ερχόμενη Τετάρτη.

Είναι πραγματικά κρίμα (και αδυνατώ να κατανοήσω την λογική) που την ημέρα κατά την οποία συζητήθηκε το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, οι δημοσιογράφοι απεργούσαν -δηλαδή, για να καταλάβω, η απεργία τους βοήθησε ή διευκόλυνε την κυβέρνηση να περάσει σχετικά ανώδυνα την συζήτηση στην Βουλή;

Όπως και να έχει, θα έχουμε πλέον αρκετές μέρες για να δούμε όλοι αυτό που θα πάει για ψήφιση. Όχι ότι αλλάζει κάτι σημαντικό, αλλά τουλάχιστον να μην περάσει έτσι, σαν αν μην συνέβει. Εκτός και αν φροντίσουν τα κανάλια να μας "απασχολήσουν" με κάποιο θέμα του είδους "να είναι σημαιοφόρος στην παρέλαση Αλβανός μαθητής;"

Από το rec-on.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

etsi mpravw ta MME to exoun parakai ti na pw tha paroun omos to mathi matous erxetai h wra