Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Συνεχίζονται οι διακοπές στην ηλεκτροδότηση από τη ΔΕΗ

Τη συνέχιση των εκ περιτροπής περικοπών της ηλεκτροδότησης και την κατάρτιση ενός συνεχώς ανανεούμενου Προγράμματος Περικοπών Ηλεκτρικού Ρεύματος ανακοίνωσε η ΔΕΗ. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της, το Πρόγραμμα γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν οι οικιακοί καταναλωτές και οι επιχειρήσεις να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικότερα τις συνέπειες από τη σημαντική μείωση της ικανότητας του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της χώρας, ώστε να προγραμματίζουν καλλίτερα τις ανάγκες τους για χρήση ηλεκτρικής ενέργειας.

Για το σκοπό αυτό, με βάση τον προγραμματισμό και τις εντολές που δίνει ο Διαχειριστής Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ), θα καταρτίζονται συνεχώς από τη ΔΕΗ Πίνακες με προγραμματισμένες εκ περιτροπής περικοπές της ηλεκτροδότησης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι Πίνακες αυτοί θα ανανεώνονται συνεχώς στο μέτρο του εφικτού, με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία για την κατάσταση ολόκληρου του ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού και τις προβλέψεις για την πορεία της ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος σε ολόκληρη τη χώρα. Οι Πίνακες θα δημοσιοποιούνται άμεσα σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και στις Περιφέρειες της ΔΕΗ, οι οποίες και θα τα προωθούν στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης (www.dei.com.gr ).

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών ότι ο παρατιθέμενος Πϊνακας περικοπών είναι Απολύτως ενδεικτικός ως προς τις περιοχές, την έκταση και τη χρονική διάρκεια των αποκοπών ηλεκτρικού ρεύματος. Προς αποφυγήν ηλεκτροπληξίας οι καταναλωτές θα πρέπει να θεωρούν ότι το δίκτυο είναι συνεχώς υπό τάση, επειδή η ηλεκτροδότηση μπορεί να αποκατασταθεί ανά πάσα στιγμή.

Η ΔΕΗ απευθύνει έκκληση προς όλους τους πελάτες της να περιορίσουν στο ελάχιστο δυνατό την χρήση ηλεκτρικών συσκευών, μηχανημάτων κλπ όλες τις ώρες του 24ώρου και κυρίως κατά τις ώρες αιχμής της ζήτησης, δηλαδή από 10:00 έως 14: και από 18:30 έως 21:30. Ιδιαίτερα εφιστά την προσοχή στους καταναλωτές να αποφεύγουν την χρήση ανελκυστήρων προκειμένου να αποφευχθούν εγκλωβισμοί.

Η ΔΕΗ ζητεί την πλήρη κατανόηση των καταναλωτών για την ταλαιπωρία την οποία υφίστανται και τους ευχαριστεί θερμά για τη συμβολή τους στον εξορθολογισμό της χρήσης ηλεκτρικού ρεύματος.
Πηγή ΑΠΕ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Einai fovero h apergies pou ginontai kai h kivernisi rixni to fteksimo stous ergazomenous ntropimas

Ανώνυμος είπε...

pia einai ta etia tis apergias kseri kanis.??

Ανώνυμος είπε...

Δ.Ε.Η=ΔΕΝ .ΕΧΟΥΜΕ .ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ .
Aυτο που συμβαινει ειναι το λιγοτερο γελοιο τραγικο ανεπιτρεπτο ουτε εμενα με νοιαζει ποιος κατεβαζει διακοπτες δεν ειμαι τοσο αφελης να μπαινω στο τρυπακι αυτο .
αυτο που συμβαινει στην ελλαδα δεν μπορει να συμβει σε αλλη χωρα του κοσμου ο καθε δημοσιος τεμπελης κανει οτι γουσταρει κλεινει ανοιγει απεργη κοιμαται παιρνει οσα θελει κανει οτι θελει .
ΔΕΗ μια απο της χειροτερες δημοσιες εταιριες εργαζονται περιπου διπλασιοι (τεμπεληδες ) απο οτι στην δημοσια επιχειρηση ηλεκτρισμου στην μεγαλη βρετανια .πληρωνονται περιπου τα τριπλασια απο οτι ο ιδιωτικος υπαλληλος το αποτελεσμα της τεμπελιας τους να κανει ο θεος να μην βρεξει να μην κανει ζεστη τοτε μενουμε χωρις ηλεκτρικο ....
απο την τιμη του ρευματος ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχα εδειξα τον λογαριασμο μου απο το σπιτι 450 ευρω σε ενα ρωσο φιλο μου ακομη γελαει ο ανθρωπος τον εβγαλε φωτοτυπια για να τον εχει ... ο ρωσος πληρωνει 12 ευρω τον μηνα ....
Γελοια ανθρωπακια της ΔΕΗ ποτε δεν ειχατε κοινωνικο προσωπο προς τον απλο πολιτη ποτε δεν σεβαστηκατε τον ανθρωπο που ενα μηνα δεν ειχε να πληρωσει στελνεται εργολαβους αλβανους να κοβουν το ρευμα στον πατερα 5 παιδιων τον αναγκασατε σκοτωσει το παιδι του αλητες .
Ο καθε ελληνας πολιτης μπορει να υποβαλει αγωγη στον συνηγορο του πολιτη για την κατα τα αλλα δημοσια επιχειρηση ηλεκτρισμου και φυσικα να αποζημιωθει απο τους ΑΛΗΤΕΣ .
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και επι την ευκαιρια ο πρωθυπουργος που βρισκεται ??? ειναι στην ελλαδα ?
αν ναι γιατι δεν τους επιστρατευει ολους ?? και επιτελους γιατι δεν μιλαει κανεις απο τους πολιτικους ουστ απο δω ποντικια πουλημενα ....
Ελπιζω καποιος τρελος να παρει καραμπινα και να παει να επισκεφτει την ΔΕΗ ΜΑΣ .....
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ