Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

Εσκεμμένη προσπάθεια αλλοίωσης του λόγου του Γ.Α.Π και δημιουργία εντυπώσεων από τα ΜΜΕ

Εσκεμμένη προσπάθεια αλλοίωση του λόγου του Γ. Παπανδρέου και δημιουργία εντυπώσεων από το Mega και άλλα ΜΜΕ και το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων .

Διαβάστε πως τα παρουσιάζει ο πιτσιρίκος

Γράφει μόλις ακούει την είδηση στης 29 Φεβρουαρίου 2008 στο blog του:

"«Βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή ως έναν εν δυνάμει μπλόγκερ». Ο Γιώργος Παπανδρέου στον Κώστα Καραμανλή σήμερα στη Βουλή. Το άκουσα και δεν το πίστευα. Σαν οι μπλόγκερ να είναι κάτι κακό. Γιώργο, κατάλαβες τι είπες; Σαν να λες «Βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή ως έναν εν δυνάμει τρομοκράτη».

Ζητώ συγγνώμη από τον Γιώργο Παπανδρέου και από τους αναγνώστες για το λανθασμένο και άδικο σχόλιό μου. Η πλήρης φράση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν "βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο". Όντως, η τελευταία φράση αλλάζει εντελώς το νόημα. Το διάβασα όμως έτσι ακριβώς στο in.gr και -το χειρότερο- το άκουσα με τα αυτιά μου τόσο στο ραδιόφωνο όπως και στην τηλεόραση - δυο φορές στην τηλεόραση (η μία στις ειδήσεις του Mega στις 14:00, η άλλη δεν θυμάμαι ποιο κανάλι ήταν). Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Δεν το πίστευα αυτό που άκουγα. Ζητώ συγγνώμη και πάλι. Ευχαριστώ τον καλό αναγνώστη που με ενημέρωσε.

Ελπίζω η μετάδοση και αναπαραγωγή της μισής φράσης από τα ΜΜΕ να οφείλεται σε λάθος. Αυτό θα φανεί στις βραδινές ειδήσεις. "

Δηλαδή για να γίνουμε πιο σαφείς η φράση του Γιώργου Παπανδρέου ήταν "βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή, ως έναν εν δυνάμει blogger, και αυτό, το θεωρείτε επικίνδυνο".

δείτε την φράση στο βίντεο από το κανάλι της βουλής:


Στα ΜΜΕ και στο Mega έπαιξε : " Βλέπετε κάθε νέο με υπολογιστή ως έναν εν δυνάμει μπλόγκερ"

Πείτε μου είναι αλλοιωμένη η είδησης ναι η όχι ??

Και ας πούμε ότι έγινε ένα λάθος τότε γιατί όλα τα κανάλια το έπαιξαν λάθος αφού το κάθε κανάλι έχει δικό του δημοσιογράφο για πολιτικό ρεπορτάζ μέσα στη βουλή??

Γιατί τα ειδησεογραφικά πρακτορεία από την στιγμή που έχουν δικό τους δημοσιογράφο για πολιτικό ρεπορτάζ μέσα στη βουλή είχαν βγάλει αλλοιωμένη αυτή την είδηση στων τύπο??

Γιατί έγινε το ίδιο λάθος την ίδια χρονική περίοδο από όλους τους δημοσιογράφους??

Τα εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και τα ΜΜΕ τι θέλουν να δείξουν με αυτή τους την πράξει ??

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι απαράδεκτο αυτά που κάνουν τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε το video τη λέει ο ΓΑΠ « ελεγχόμενα μέσα» αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα σου το έκαναν για να σταματήσει ο Γιώργος να είναι εναντίον τους και να δείξουν τη δύναμη τους.
Γιώργο προχώρα μην τους υπολογίζεις το ξέρουμε ότι αυτή θέλουν να εκμεταλλευτούν και να παίξουν το παιχνίδι τους .

Ανώνυμος είπε...

Είναι απλό. Ο τύπος έχει δύναμη την οποία άρχισε να χάνει με τα blogs. Το χτύπημα ήταν διπλό. Στο κ. Γ. Παπανδρέου για ότι είπε για τον τύπο και στην κοινότητα των bloggers που τους παίρνει την δόξα.

Ανώνυμος είπε...

exeis dikio file freelancer

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΚΑλη προπαγάνδα.

non journalist* είπε...

agapite sumpoliti..
As min upervaloume. O pitsirikos dior8ose to post tou kai zitise sugnomi. Mi dimiourgoume 8ewries sunomosias kai apo ta blogs. Kserw oti ginomai antipa8is me auta ta legomena alla as eimaste ligo pio sugkratimenoi.

Ανώνυμος είπε...

Den ipame kati kako gia tous Blogers aplos to aditheto oti prospathoun na xtipisoun ta blog me diafora texanasmata kai h Tv na einai pio isxirh

Ανώνυμος είπε...

Giorgo Proxora alakseta olla