Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2008

«Εκρηκτικό» κλίμα με εθνικιστές στα Σκόπια

Κλίμα κατά της Ελλάδος διαμορφώνεται στα Σκόπια, την Τρίτη το απόγευμα χίλιοι Σκοπιανοί εθνικιστές πολιόρκησαν το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια.
Οι νεαροί εθνικιστές, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας σημαίες με το αστέρι της Βεργίνας και χάρτες της «Μεγάλης Μακεδονίας», πέταξαν πέτρες και μπουκάλια και προκάλεσαν φθορές σε αυτοκίνητα εργαζομένων.

7 σχόλια:

IaTriDis είπε...

Το έχουν παρακάνει τελικά αυτοί, αλλά έχουν πλάτες και μαλάκες( sorry κιολας) Έλληνες!!! Την πρώτη πατάτα την έκανε ο Δρακουμέλ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν του άρεσε το όνομα Σλαβομακεδονία...???? Και από τότε τα έχουμε σκατώσει εντελώς! Γιατί εκτός από Εθνικιστές Σκοπιανούς έχουμε και εγχώριους τρομάρα μας...! Και όσο εξωθείς τα πράμματα στα άκρα τετοια φαινόμενα θα παρατηρούνται...

Ανώνυμος είπε...

Na kseretai opos lei kai o panos o drakoumel eftege kai tora tha ftei h kori tou drakoumel opos vlepw to thema den pai kai toso kala gia tin elliniki pleura

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Μην μας κακοφαινεται κατι τετοιο...Τα ιδια κανουν και οι δικοι μας εθνικιστες,με την πρωτη ευκαιρια...οταν θελουν να ξεκαυλωσουν και να δειξουν το ποσο αντρες δεν ειναι στην πραγματικοτητα...

Ανώνυμος είπε...

kala edw pou ftasame einai poli diskola ta pragmata

Ανώνυμος είπε...

->Jon
o jon einai spammer, kapoios na svisei to mynhma tou.

-> preza tv
Preza tv gia mia akomh fora exeis dikio. Symfwnw mazi sou, dystyxws etsi ginetai (oxi mono se emas kai stous geitones mas alla pantou).

-> lenia
Ti ennoeis akrivws "diskola" ?Dyskola gia poio pragma ?

Ανώνυμος είπε...

Καταλάβετέ το.....
Τελείωσαν οι Έλληνες που μάθαμε στα σχολεία....
Κότες από δω και πέρα όλοι σας..
Γαμωγρεκύλοι...
ΟΥΣΤ .......

Georgios είπε...

Εγώ λέω να περιμένουμε καμιά 10ριά χρονάκια ακόμα.

Οι αλβανοί στo FYROM θα έχουν φτάσει το 50% της χώρας οπότε το κράτος θα διαλυθεί. Θα πάει το μισό στην Αλβανία και το άλλο μισό στην Βουλγαρία όπως έπρεπε να είχε γίνει 100 χρόνια πριν.

Οι Βούλγαροι ήδη τους δίνουν διαβατήρια αν υπογράψουν ότι είναι Βουλγάρικης καταγωγής και μιλάνε Βουλγάρικα και όχι "Μακεδονικά".