Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Είναι συγκλονιστικό αν είναι αλήθεια

Είναι συγκλονιστικό αν είναι αλήθεια αυτό το σχόλιο που είδα στο θέμα ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ από τον Vagelford.
Στις επόμενες ημέρες το θέμα θα έχει συνέχεια μετά από την ολοκλήρωση της έρευνας η οποία διεξάγεται.
Το σχόλιο είναι το παρακάτω :

Κάνοντας ένα google στο όνομα της κυρίας Μαργαρίτη, βρήκα από δημοσίευμα στο Βήμα με τίτλο, «Ολοι οι «ένοικοι» του Μαξίμου. Τι προβλέπει το επίσημο οργανόγραμμα. Οι μάγειροι, οι σερβιτόροι, οι κηπουροί και οι επιμελητές», το παρακάτω:

...H στελέχωση και οι αρμοδιότητες των γραφείων.
Σύμφωνα με το ΠΔ 98/2005 που δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, το πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού θεωρείται «αυτοτελής δημόσια υπηρεσία» της οποίας σκοπός είναι «η άμεση υποβοήθηση και εξυπηρέτηση του Πρωθυπουργού στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του». Στο πολιτικό γραφείο του Πρωθυπουργού υπάγονται τα εξής έξι γραφεία:
...
6. Γραφείο Οργάνωσης και Διοίκησης....
Προϊσταμένη του γραφείου είναι η κυρία Στυλιανή Δελή, που έχει υπό τη δικαιοδοσία της 35 άτομα. Σε θέσεις ειδικών συμβούλων υπηρετούν οι κυρίες Ντόρα Βυζοβίτου (με απόσπαση από τη Βουλή), Μαρία Μαργαρίτη (απόσπαση από το Ελεγκτικό Συνέδριο Γρεβενών), Μαρία Γατή, Μαρία Γαλανού, ο κ. M. Λιακόπουλος, ενώ προσφάτως ανακλήθηκε ο διορισμός του κ. Αντ. Γιαννόπουλου...
Το ΒΗΜΑ, 26/06/2005 , Σελ.: A10
Κωδικός άρθρου: B14498A101
ID: 271007


Δεν ξέρω αν η κυρία που αναφέρεται στο άρθρο και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του γραφείου του πρωθυπουργού είναι η ίδια κυρία Μαργαρίτη (πραγματικά, ποιες οι πιθανότητες να μην είναι...), αλλά η όλη υπόθεση μου φαίνεται πολύ περίεργη.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολύ περίεργη υπόθεση
πόσο άραγε ευσταθή το παρακάτω σενάριο
Για να σταματήσει της τρομερές αποκαλύψεις την έβαλαν στο μαξίμου για να την κλίσουν το στόμα

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά μπορεί να είναι έτσι όπως το λέει ο poster
είναι πολύ περίεργη υπόθεση όπως και να έχει κάνω και εγώ έρευνα για να την παρουσιάσω στην εκπομπή μου στο ραδιόφωνο στην Θεσσαλονίκη αν έχω κάτι νεότερα θα γράψω .

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με την υπόθεση, το λέω γιατί μάλλον δεν τα ξέρω όλα άρα πιθανόν να πω κάτι που δε στέκει. Η δημοσίευση που παραθέτεις Γιώργο* είναι από τις 26/06/05 και το επίμαχο video στο YouTube από 13/12/07.

Το σενάριο του poster δηλαδή "μπάζει" χρονολογικά και μάλλον αντίστροφρα έγιναν τα πράγματα (πρώτα την έδιωξαν από τη θέση της κι έπειτα άρχισε τις αποκαλύψεις), αν υπάρχει δηλαδή τέτοιο σενάριο γιατί παίζει και το ενδεχόμενο να μιλάμε απλά για μια ευσυνείδητη κυρία η οποία θέλει/προσπαθεί να μη μένει απαθής απέναντι σ'όλα τα ψέμματα της ελληνικής πραγματικότητας.

*Ελπίζω να μου επιτρέπεται ο ενικός, κρίνοντας από τη φωτογραφία σου ελάχιστα μικρότερος είμαι. :)

Vagelford είπε...

Το δημοσίευμα στο Βήμα είναι πράγματι από το 2005. Ο λόγος που μου έκανε εντύπωση και το έβαλα είναι ότι η κυρία αυτή (αν είναι η ίδια) δεν μπορεί να αποσπάστηκε τυχαία τότε στο γραφείο του πρωθυπουργού και άρα δεν είναι τόσο εύκολο να την απορρίψουμε ως γραφική ή τρελή (χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να είναι). Φυσικά για να βγει το όποιο ασφαλές συμπέρασμα, χρειάζεται ψάξιμο η υπόθεση.

Στέλιος είπε...

Σαφώς και η υπόθεση είναι ύποπτη αν σκεφτούμε ότι δε δόθηκε συνέχεια ενώ το θέμα κανονικά έπρεπε να τινάξει στον αέρα το δικαστικό σύστημα (οίκος ανοχής μέσα σε δικαστήριο!). Πάντως και το όνομα και το επίθετο είναι συνηθισμένα ονόματα και δεν είναι παράξενο στον ίδιο τόπο (Γρεβενά) να συμπέσουν 2 Μαρίες Μαργαρίτη. Θα φανεί...

maria είπε...

Την μια Μαρια Μαργαριτη θα την αναζητησεταιστους ακαματηδες του Μαξιμου και την αλλη στο τηλ.2462028075 Ιατρειο του Συζυγου της Γεωρ. Φωλια !!!