Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Κυριακή 9 Δεκέμβρη 4.00 μμ
Πλ. εσταυρωμένου Αιγάλεω στάση Μετρό

Καλούν :
Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας ,Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο,
Συνδικάτα και φορείς της περιοχής, αντιρατσιστικές οργανώσεις και τα κόμματα

Την Παρασκευή 30 Νοέμβρη το βράδυ, μετανάστες από το Πακιστάν δέχτηκαν φασιστκή επίθεση στη γειτονία τους στο Αιγάλεω από ομάδα 25 οπλισμένων ρατσιστών .Η συμμορία εισέβαλε σε σπίτι όπου έμεναν οκτώ μετανάστες ,τους έβγαλε έξω και τους χτύπησε με απίστευτη αγριότητα. Ένα από τα θύματα νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένο στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ υπάρχουν άλλοι τέσσερις μετανάστες τραυματισμένοι στο κεφάλι και στα μάτια .

Η στοχοποίηση της δράσης της Πακιστανικής Κοινότητας είναι πράξη εκδίκησης για την σθεναρή αντίσταση της στην υπόθεση των απαγωγών των πακιστανών αλλά και της αποτυχημένης απόπειρας να απελαθεί ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδας, Τζαβέντ Ασλάμ. Σε αυτή την μάχη, όπως και στην καταγγελία των ρατσιστικών επιθέσεων ,η Συμμαχία Σταματήστε τον Πόλεμο στάθηκε αταλάνευτα στο πλευρό της Πακιστανικής Κοινότητας και δεν πρόκειται να πτοηθεί από τις φασιστικές επιθέσεις.

Καλούμε τα συνδικάτα ,τους μαζικούς φορείς ,τους φοιτητικούς συλλόγους ,να καταδικάσουν τις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις. Η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών ,ο κοινός αγώνας για δημοκρατικές ελευθερίες , δουλειά ,κοινωνική ασφάλιση και ειρήνη είναι υπόθεση όλων μας.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oloi prepoi na simetasxoume se mia tetia diadilosi gia tous sinathropous mas pakistanous

as valoume ton eauto mas stin thesi tous pos niothoun

me ti fovo ?


georgo ekanes kala pou to anedikses bravo

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ,ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ 'ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ' ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΣΙΩΠΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα για την ζωή για την ελευθερία

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΙΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ. ΑΛΒΑΝΟΥΣ,ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ,ΓΥΦΤΟΥΣ,ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ,ΑΡΚΟΥΔΕΣ.

ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

Αμα γίνει κανένα συλλαλητήριο για απέλαση όλων των λαθρομεταναστών,ειδοποίησε μας γιατί σ αυτό δεν θα μπορέσουμε.Η συμβουλή μου, προμηθευτείτε και κανένα αντιψειρικό για καλό και για κακό μετά τις αγκαλιές με τους φίλους σας τους Πακιστανούς

Ανώνυμος είπε...

an eseis eiste ratsistes kai kaliergitai ratsistikes tasis o aplos okosmos den simeni oti einai san esas tous anonimous

oloi oi anthropoi exoun dikeoma stin zwh kai stin eleutheria

kai htan poli kali h koinisi tou georgou na prospathoisi na to diadosi oso mporh

Ανώνυμος είπε...

Η νομιμοποίηση όλων των μεταναστών ,ο κοινός αγώνας για δημοκρατικές ελευθερίες , δουλειά ,κοινωνική ασφάλιση και ειρήνη είναι υπόθεση όλων μας