Σάββατο 11 Απριλίου 2009

7,5% μπροστά το ΠΑΣΟΚ. Τα κεφάλια μέσα!

Με 7,5% μονάδες προηγείται το ΠΑΣΟΚ της ΝΔ σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue (της οποίας η εγκυρότητα δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ και από κανέναν) για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.
Πιο συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ποσοστό 41,5%, η ΝΔ 34%, το ΚΚΕ 7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,5%, το ΛΑΟΣ 5% και οι Οικολόγοι 3%.

Είναι ξεκάθαρο πλέον (και σε όσους το αμφισβητούσαν αυτό) ότι η διαφορά αυτή δημιουργείται όχι γιατί πέφτει η Ν.Δ., αλλά γιατί ανεβαίνει το ΠΑΣΟΚ.
Τώρα είναι η ώρα να δείξουν μερικοί από τι υλικό είναι φτιαγμένοι. Τα κεφάλια μέσα λοιπόν, για όλους! και το εννοώ το "όλους"!
Ορισμένοι πρέπει να αφήσουν την αλαζονική συμπεριφορά και τις προσωπικές τους φιλοδοξίες κατά μέρος. Για να μην πω καλύτερα, να ξεχάσουν εντελώς ότι είχαν τέτοιες επιδιώξεις!
Από αυτή τη στιγμή κρινόμαστε όλοι και όποιος προσπαθήσει να κάνει κακό στην προσπάθεια που κάνει το ΠΑΣΟΚ και ο Γ. Παπανδρέου θα ξεχωρίσει σαν την μύγα μεσ' το γάλα!
Η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται για το καλό της Πατρίδας και του λαού και καμιά προσωπική και αλαζονική συμπεριφορά δεν θα την ανακόψει!
Απο τον Γιώργο Κρόγια

Δεν υπάρχουν σχόλια: